Bugün, 30 Nisan 2024 Salı

Balıkesir'de futbol hakem kursu açılacak

Balıkesir

Balıkesir'de, önümüzdeki günlerde futbol hakem kursu açılacak. Kursa, lisanslı futbolcular, lise, üniversite ve yüksek okul öğrencileri ve mezunları ile erkek-bayan gençler başvurabilecek.

Balıkesir’de, önümüzdeki günlerde futbol hakem kursu açılacak. Kursa, lisanslı futbolcular, lise, üniversite ve yüksek okul öğrencileri ve mezunları ile erkek-bayan gençler başvurabilecek.
Kurs hakkında bilgi veren Balıkesir İl Futbol Hakem Kurulu Bandırma Temsilcisi Şükrü Aşan, lisanslı futbolcuların, kursun bitiminde bağlı bulundukları kulüpte futbol oynamayı sürdürebileceklerine dikkati çekerken, şu bilgiyi verdi:
“Bandırma ve yöresinde kursa başvurmak isteyenler, Balıkesir’e gitmelerine gerek kalmadan kayıtlarını yaptırabileceklerdir. Balıkesir merkezde kursa talep çok fazla olduğundan, Bandırma’dan başvuru yapmak isteyenlerin acele etmelerini öneriyoruz. Kurs, iki hafta sonu birer gün veya bir hafta sonu iki gün şeklinde, Balıkesir’de gerçekleşecektir. Kursa gidiş ve gelişlerin toplu halde yapılması sağlanacaktır.”
Bandırma’dan kursa katılmak isteyenlerin, (0535)372 73 95 numaralı telefonu aramaları gerekiyor.



  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı